Emotiva XPA-3 Gen3 päätevahvistin
Emotiva XPA-3 Gen3 päätevahvistin Emotiva XPA-3 Gen3 päätevahvistin

Emotiva XPA-3 Gen3 päätevahvistin

Emotiva
1 695,00 €

Emotiva XPA-3 Gen3


Voimaa, äänenlaatua ja päivitettävyyttä – Emotiva XPA-3 Gen3

Emotiva XPA-3 Gen 3 on 3 x 275 -wattinen hyvin puhdasääninen, luonnollisen neutraali ja kaiuttimia vaivattomasti kontrolloiva päätevahvistin. Virtalähde on huima hakkurimalli, joka tarjoaa mahtavan yli kolmen kilowatin jatkuvan virransyöttökyvyn ilman järjetöntä painoa ja hintaa.

Modulaarinen rakenne mahdollistaa laajennettavuuden aina 11-kanavaiseksi saakka. Voit ostaa vahvistimesta sen version, jota tarvitset nyt ja laajentaa myöhemmin tarvitsemaasi kanavamäärään. Esimerkiksi 3 x 300 wattiset vahvistinmoduulit etukanaville ja 8 x 80 wattiset surround- ja korkeus-kanaville, täydellinen ratkaisu ajamaan Dolby Atmos 7.1.4 tai 5.1.6 -kaiutinjärjestelmää.

Kaikkia kanavia voi syöttää balansoimattomana (RCA) tai balansoituna (XLR) ja äänessä kuuluu niin virtalähteen mahdollistama massiivinen voima kuin myös tasapainoisuus ja kyky poimia vaivattomasti pienimmätkin nyanssit esille.

Emotiva XPA-3 Gen3 on kolmannen sukupolven modulaarinen ja laajennettava highend-päätevahvistin järkihintaan. 3 x 275 puhdasta ja neutraalin luonnollista wattia 8 ohmin kuormaan.

Yhteensopivat tuotteet