Emotiva XPA-2 Gen3 päätevahvistin
Emotiva XPA-2 Gen3 päätevahvistin Emotiva XPA-2 Gen3 päätevahvistin Emotiva XPA-2 Gen3 päätevahvistin

Emotiva XPA-2 Gen3 päätevahvistin

Emotiva
1 395,00 €

Emotiva XPA-2 Gen3


Äänenlaatua, tehoa ja päivitettyvyyttä – Emotiva XPA-2 Gen3

XPA-2 Gen 3 on 2 x 300 -wattinen hyvin puhdasääninen, luonnollisen neutraali ja kaiuttimia vaivattomasti kontrolloiva päätevahvistin. Virtalähde on huima hakkurimalli, joka tarjoaa mahtavan yli kolmen kilowatin jatkuvan virransyöttökyvyn ilman järjetöntä painoa ja hintaa.

Modulaarinen rakenne mahdollistaa laajennettavuuden aina 11-kanavaiseksi saakka. Voit ostaa vahvistimesta sen version, jota tarvitset nyt ja laajentaa myöhemmin tarvitsemaasi kanavamäärään. Voit siis aloittaa perinteisestä stereo kokoonpanosta ja laajentaa myöhemmin aina esim. 7.1.4 Dolby Atmos järjestelmään päätevahvistinta vaihtamatta.

Kaikkia kanavia voi syöttää balansoimattomana (RCA) tai balansoituna (XLR) ja äänessä kuuluu niin virtalähteen mahdollistama massiivinen voima kuin myös tasapainoisuus ja kyky poimia vaivattomasti pienimmätkin nyanssit esille.


Emotiva XPA-2 Gen3 on kolmannen sukupolven modulaarinen ja laajennettava highend-päätevahvistin järkihintaan. 2 x 300 puhdasta ja neutraalin luonnollista wattia 8 ohmin kuormaan.


Pituus:
483 mm
Korkeus:
203 mm
Leveys:
435 mm
Paino:
16.1 kg