Supra Ply 2*2mm2 valmisjohto
Supra Ply 2*2mm2 valmisjohto Supra Ply 2*2mm2 valmisjohto

Supra Ply 2*2mm2 valmisjohto

Supra
149,00 €

Supra Ply 2x2.0mm2 valkoinen valmisjohto, 2x2m paketti

Supra Ply konsepti 'looginen ja tiedepohjainen suunnittelu'

Neliskanttisesti muotoiltu kaapeli vähentää hajonneiden säikeiden määrää

ja parantaa laitteistosi dynamiikkaa sekä transienttitoistoa verrattuna perinteisiin pyöreisiin kaiutinkaapeleihin. Kantikkaan muotoilun etuna on se, että säikeet pysyvät järjestyksessä eivätkä rispaannu käytössä tai liikuttelussa. Myös pinnoitukseen on kiinnitetty erityisesti huomiota ja Supra Ply -kaiutinkaapelit ovatkin poikkeuksellisen häiriövapaita. 

Ero jonka huomaat äänestä

Toisin kuin monet nykypäivän audiokaapeleista, Plyn tuottama hyöty on tieteellisesti todistettavissa ja mittalaitteilla nähtävissä. Kuvista näet äänisignaalin hävikin määrän Ply kaapeleilla ja normaaleilla kaiutinkaapeleilla. 

Molempiin kaapeleihin syötettiin vaativaa kanttiaaltoa erittäin korkealla taajuudella joka vastaa parhaiten tosimaailman tilannetta kun musiikkina on klassista, akusista tai jatsia, eli tyylilajeja jotka sisältävät paljon nopeita transientteja ja suurta dynaamista vaihtelua. Lopputulos puhuu puolestaan: kun Ply:tä käytettäessä on nähtävissä erittäin vähän hävikkiä, geneerinen kaapeli taasen vaimentaa 20 kHz aluetta huomattavat 10 desibeliä joka on yli kolminkertainen vaimentuma.

Supra Ply nostaa vanhat tutut lempiteokset aivan uudelle tasolle, kaivaen niistä esiin niin mikro- kuin makrodynaamiset vaihtelut ja loihtien kolmiulotteisen äänikuvan kuunteluhuoneeseen ennenkuulumattomalla tavalla.

Tekniset tiedot:

Taipuisa johto soveltuu erinomaisesti kiinteisiin asennuksiin

Johdon paksuus 2.0mm2

Häiriövapaa suunnittelu

Myydään metritavarana tai valmiina pareina liittimillä

Taattua Supra-laatua, valmistettu Ruotsissa Supran tehtaalla. 

Supra Ply 2.0 mm2 kaiutinkaapelit joissa valmiiksi päissä CombiCon Crimp M6 liittimet, pituus 2 metriä

Päihin vaihdettavissa joko banaaniliittimet tai haarukkaliittimet, tulevat mukana paketissa