Supra HDMI UHD 8K
Supra HDMI UHD 8K Supra HDMI UHD 8K

Supra HDMI UHD 8K

Supra
39,00 €

Supra 8K HDMI-HDMI HD A/V 


High Speed HDMI Ethernetillä

Ilmestyessään HDMI standardi ja sen liitäntätapa aiheutti lukuisille valmistajille hankaluuksia parhaan suorituskyvyn takaamisen kannalta. Tästä huolimatta, markkinoille ilmestyi läjäpäin kaapeleita joita markkinoitiin virhevapaina vaikka kuluttajien kokemukset kertoivat aivan toista tarinaa. Kun Supra aloitti tuotekehityksen, nämä edellämainitut hankaluudet ja haasteet olivat hyvin tiedossa joten kehityksen osalta mitään ei jätetty arvailuiden varaan.

Ammattilaisten valinta

Alusta asti Supra on toimittanut ensiluokkaisia ja erittäin luotettavia HDMI kaapeleita, joiden pohjalta yrityksen maine on ollut erittäin korkea niin kotiympäristöissä, kuin kiinteissä asennuskohteissa, kuten hotelleissa, konferenssitiloissa ja vastaavissa tiloissa joissa edellytetään varmaa ja luotettavaa toimintaa. Yhdeksän vuotta yhtäjaksoista tuotekehitystä on johtanut Supra HD5 HDMI Met-S/B:hin joka on yksi markkinoiden parhaista passiivisista HDMI-kaapeleista, tarjoten täyden nopeuden yhteyden jota pitkin kulkee niin 8K-kuva kuin myös ethernet. Supra takaa että HD5 kaapeli pystyy kuljettamaan 1080p signaalia passiivisesti aina 32 metriin asti, saavutus johon kilpailijat eivät kykene.


Huippuluokan suorituskyky


Supra tiedostaa todistetaakkansa jonka johdosta jokainen kaapeli käy läpi tarkat standardien mukaiset mittaukset ja tarjoaa näin asiakkaillensa aina korkeimmat laatukriteerit täyttävän kaapelointisovelluksen. HD5 kaapelin kaistanleveys on huikeat 1100MHz joka on yli kolminkertainen kuin normaaleissa HDMI High Speed -kaapeleissa. Markkinoilta löytyy myös esoteerisimpia ratkaisuja jotka lupaavat hurjia kaistanleveyksiä, mutta harva niistä suoriutuu käytännössä luvatun tavoin. Irrotettavan liitinpään ansiosta kaapeli on mahdollista asentaa helposti rakenteisiin tai listoihin ja vaatii ainoastaan 20mm leveyden läpivientiä varten.


Korkearesoluutioinen kuva

Kun kaapeleista keskustellaan törmää helposti skeptisyyteen ja väittämiin kuten "onko kaapelilla oikeasti merkitystä" tai "sehän on vain pelkkiä ykkösiä ja nollia" ja kyllä, kaapelilla on oikeasti merkitystä. Vaikka kuva ja ääni kulkisivatkin niin heikommalla kaapelilla ne saattavat alkaa pätkiä, tai pahimmassa tapauksessa pysähtyä hetkittäin kokonaan, pilaten näin elokuvanautinnon totaalisesti. Supran kaapeloinnilla takaat sen, että signaali on aina täydellinen ja av-vahvistimesi ei joudu liialliselle rasitukselle yrittäen paikkailla puutteellista signaalia ennen kuin se viedään näyttölaitteelle.

Tekniset tiedot:

xv Color - laajennettu värimaailma
Signaalin kaistanleveys: 1100 MHz
TMDS kaistanleveys: 48 Gbit/s
Värisyvyys: 48bit/px
4K x 2K resoluution tuki
4096 x 2160 @ 60 Hz (1-6 metrin pituus)
4096 x 2160 @ 24/30 Hz (8-15 metrin pituus)
7860 x 4320 @ 60 Hz (0.5-5 metrin pituus)
Automaattinen huulisynkka
Dolby TrueHD, DTS-HD Master Audio
3D-kuvan tuki
eARC (Audio Return Channel)
CEC
HDCP 2.3
Ethernet
HDR väriavaruus