Supra Classic 2*4mm2
Supra Classic 2*4mm2

Supra Classic 2*4mm2

Supra
6,50 €

metri

SUPRA CLASSIC 2X4.0MM² VALKOINEN KAIUTINJOHTO

Supra Classic - Se aito ja alkuperäinen jo vuodesta 1976

Kun Supra toi nyt jo legendaariseksi muodostuneen Classic 2x2.5mm2 kaapelinsa markkinoille, valtaosa kaiutinjohdoista olivat niin sanottuja "paukkulankoja" eli paksuudeltaan 2x0.75mm2 sekä häiriösuojaukseltaan ja säikeenpuhtaudeltaan vähintäänkin kyseenalaisia. Supran lähestymistapa olikin suorastaan vallankumouksellinen 70-luvun puitteissa, heillä nimittäin uskottiin että kaapeloinnilla on merkitystä äänenlaadun suhteen. 

Kaikkien suureksi hämmästykseksi Supralla tiedettiin mistä puhuttiin ja Classic-sarjasta muodostuikin hyvin pian todellinen entry-level kaiutinkaapelien referenssi ja samaisesta asemasta se nauttii tähän päivään saakka.

Classic-sarjan kaapelit ovat valmistettu monisäikeisestä tinapinnoitetusta happivapaasta 5N puhtausluokan kuparista. 

Sen lisäksi että rakenne estää korroosion kertymistä, tinapinnoitus takaa varman kontaktin laitteistoosi ilman että musiikkisignaaliin syntyy haluamattomia ajoitusvirheitä joita heikompilaatuiset kaapelit voivat aiheuttaa. Kaapelit ovat päällystetty valikoidusta PVC muovista joka takaa hyvän häiriöetäisyyden ja pitkän käyttöiän. 

Classic sarja on erinomainen valinta edullisemman pään kaapeleista ja soveltuu lähes mihin tahansa järjestelmään erinomaisesti.
Supra Classic -sarjan johdot valmistetaan Ruotsissa Supran tehtaalla.

Hinta per metri

kelassa 100m