Sapphire Electric 106
Sapphire Electric 106 Sapphire Electric 106 Sapphire Electric 106 Sapphire Electric 106

Sapphire Electric 106

Sapphire
649,00 €

Sapphiren sähkökäyttöinen rullakangas on erittäin tyylikäs ja pitkään korkean laatunsa kestävä vaihtoehto. Mukana toimitetaan kaukosäädin, mutta kangas voidaan ohjata laskeutumaan automaattisesti esimerkiksi AV-vahvistimen tai automaatiojärjestelmän ohjaamana (vaatii Trigger-liitännän, mukana 10m Trigger-kaapeli). Kangas voidaan haluttaessa myös koteloida, jota varten mukana toimitetaan lisäksi IR-jatkokaapeli, jolla kaukosäätimen vastaanotin saadaan asennettua kotelon tai katon pintaan. 

Kaikissa Sapphire -valkokankaissa on kuvaa parantava ja tarkasti rajattu musta reunus, joka takaa erinomaisen katselukokemuksen.

Kiinnitysraudat voi asentaa seinään tai kattoon. Liukuva kiinnityspaikka sallii kankaan asennuksen moniin kohteisiin helpommin. 

Tarkasti asennettu kangasmateriaali ja sopivasti painotettu alapalkki varmistavat, että kangas pysyy mahdollisimman suorana vuosien varrella.

Kangas voidan määritellä laskeutumaan aina samaan korkeuteen, joten voit asettaa halutun katselukorkeuden tarkasti. Kuvan yläpuolella on riittävästi ylimääräistä mustaa, joten kotelo voidaan useimmissa tapauksissa asentaa huomaamattomasti ylös katonrajaan. 

Kauniin valkoinen ja muodoltaan siro kotelo mahdollistaa huomaamattoman asennuksen mihin tahansa ympäristöön.

Sapphire -kankaat ovat laadultaan erinomaisia, suosittelemme lämpimästi!

Sapphire -kankaiden mattavalkoinen kangasmateriaali koostuu kolmikerroksisesta lasikuitulaminaatista, joka estää ryppyjä ja aaltoja. Kangasmateriaali on suunniteltu palo-, vesi- ja homeenestäväksi ja se voidaan tarvittaessa puhdistaa. Kankaan uloimmassa kerroksessa on mikropartikkeleita, jotka on valmistettu PVC-materiaalista ja jotka auttavat luomaan parhaan mahdollisen heijastuksen. 1.0-kertainen vahvistus heijastaa saman valon määrän kuin projektori tuottaen luonnollisen elokuvakokemuksen. Kankaan takaosa on täysin musta, joten voit laittaa sen tarvittaessa ikkunan eteen estämään auringonvaloa.

Kuvan näkyvä ala n. (cm) (LxK): 2346 x 1320

Kotelon koko (mm) (LxKxS): 2658 x 96 x 91

Black drop, ylimääräinen musta kuvan yläpuolella (mm): 500

Kuvaformaatti: 16:9

Nettopaino (kg): 14,70

Takuu: 36kk

Pituus:
10 cm
Korkeus:
10 cm
Leveys:
267 cm
Paino:
14.7 g