MK Sound V12 subwoofer
MK Sound V12 subwoofer MK Sound V12 subwoofer MK Sound V12 subwoofer MK Sound V12 subwoofer MK Sound V12 subwoofer

MK Sound V12 subwoofer

MK Sound
1 665,00 €

kpl

Referenssiluokan napakasti potkivaa bassoa – MK Sound V12

MK Soundin V-sarjan suurin V12 subwoofer tarjoaa ulottuvan, napakan, dynaamisen ja erinomaisesti kontrollissa pysyvän bassotoiston.

Tällä subwooferilla täydennät monenlaisten kaiuttimien bassotoistoa niin stereo- kuin kotiteatterikäytössä. Monipuoliset säätömahdollisuudet mahdollistavat subwooferin akustisen sovittamisen pääkaiuttimien valmistajasta riippumatta.

MK Soud V12:n voit ostaa joko satiinivalkoisena tai mattamustana. Kotelon reunat on pyöristetty ja subwooferin etukankaan väri on aina sama kuin itse subwooferin.

V-sarjan subwoofereiden tekniset ratkaisut on johdettu valmistajan X-lippulaivamalliston subwoofereista. Näin kalliimman kaiutinsarjan kehitystyössä saavutettua tietotaitoa on saatu hyötykäyttöön myös edullisen V-sarjan tuotannossa ja toteutuksessa.

Kaikki V-sarjan subwooferit on rakennettu suljettuihin koteloihin joiden etuina korkealaatuisia bassoelementtejä käytettäessä on erinomainen transienttitoisto (nopea ja napakasti iskevä bassotoisto) ja alhainen särö. Suljettu kotelo tuo mukanaan myös tiettyjä etuja kaiuttimen sijoitettavuuden kannalta.

Tuskin yksikään valmistaja voi väittää omaavansa yhtä pitkän kokemuksen aktiivisten subwooferien ja sateliittijärjestelmien valmistuksesta kuin MK Sound. Valmistajan uusin V-sarja on jälleen osoitus MK Soundin jatkuvasta panostuksesta tuotteiden suorituskyvyn ja paremman äänentoiston tavoittelussa.

Vahvuudet ja rajoitteet

Erinomaisen napakka, sävyrikas ja dynaaminen toisto.

Monipuoliset säätömahdollisuudet tekevät subwooferin sovittamisen pääkaiuttimien toistoon helpommaksi.

Suhteellisen kompakti koko helpottaa sijoittamista.

Ei sisäistä ekvalisaattoria tai huonekorjainta.


Taajuusalue    20 – 150 Hz

Teho    300w RMS

Sisääntulot    1 x Stereo RCA / LFE

Lähdöt    1 x Stereo RCA / LFE

Elementit    1 x 12"

Kaiutin tyyppi    Subwoofer

Mitat    466 x 360 x 400 mm (kork x lev x syv)

Paino    22 kg

Viimeistely    Musta, Valkoinen

Takuu    3 vuotta

Pituus:
40 cm
Korkeus:
46.6 cm
Leveys:
36 cm
Paino:
22 kg