MK Sound S300 jalustakaiutin
MK Sound S300 jalustakaiutin MK Sound S300 jalustakaiutin MK Sound S300 jalustakaiutin MK Sound S300 jalustakaiutin

MK Sound S300 jalustakaiutin

MK Sound
3 665,00 €

kpl

Riittävän hyvät johtaville Hollywood-studioille! Riittävän hyvät sinulle? – MK Sound S300

Lukuisat Hollywood-studiot käyttävät MK Sound kaiuttimia, niiden poikkeuksellisen selkeän, dynaamisen ja käsinkosketeltavan realistisen soinnin takia. MK Sound kaiuttimilla toteutat kotiisi huippuluokan kotiteatteri- ja musiikkijärjestelmät, jotka eivät vie runsaasti tilaa, soivat upeasti ja ovat suorituskykyynsä suhteutettuna erittäin kohtuuhintaisia. Jos haluat kokea elokuvien ja TV-sarjojen ääniraidat mahdollisimman autenttisesti, ohjaajan tarkoittamalla tavalla, teet itsellesi kathunpalveluksen jos et tutustu MK Sound tuotteisiin.

Elokuvatuotannot ovat yksi haastavimmista ympäristöistä kaiuttimia ajateltaessa. Elokuvat ja TV-sarjat sisältävät musiikkia, puhetta, luonnon ääniä, sekä keinotekoisia tehosteita, joiden keskinäiset suhteet luovat elokuviin ja TV-sarjoihin tarinan kannalta tärkeän latauksen. Parhaillaan satoja miljoonia euroja maksavissa  elokuvatuotannoissa ei ole varaa virheisiin. Samat kaiuttimet, joita useat Hollywood-studiot ovat hankkineet näiden valtavien tuotantojen toteuttamiseen, voit hankkia nyt omaan järjestelmääsi yllättävän kohtuullisin kustannuksin.

Referenssitason äänentoisto S300 monitorikaiuttimesta.

Miller & Kreisel S300 sarjan kaiuttimet edustavat MK Soundin kaiutinmalliston ehdotonta kärkeä. S300 sarjan kaiuttimet ovat saavuttaneet suuren suosion niin Hollywoodin elokuvastudioiden, kuin kotiteatteriharrastajien keskuudessa. Lukuisat julkaisut ovat nimenneet S300 sarjan kaiuttimet luokkansa parhaiksi. Kun haluat kuulla elokuvien ääniraidat ja musiikki tallenteet mahdollisimman autenttisesti on MK Sound S300 erinomainen lähtökohta järjestelmäsi kivijalaksi. Miller & Kreisel S300  ei ole edullinen kaiutin, mutta suhteessa suorituskykyynsä se tarjoaa erittäin hyvän vastineen hinnalleen. Nämä kaiuttimet tarjoavat melko kompaktista koostaan huolimatta räjähtävää dynamiikkaa, erinomaisen erottelukyvyn ilman yläviritteistä kuunteluväsymystä aiheuttavaa sointisävyä, sekä todella suuren ja jäsentyneen äänikuvan.

Taajuusalue    60 – 22 000 Hz

Impedanssi    4 ohm

Herkkyys    93 dB

Suositeltu vahvistinteho    25 – 500 w

Elementit    3 x tekstiilikalotti diskantti, 2 x 6.5" basso/keskiääninen.

Kaiutin tyyppi    3-tie

Mitat    395 x 340 x 330 mm ( kork x lev x syv )

Paino    18.2 kg

Viimeistely    Musta

Takuu    5 vuotta


Pituus:
33 cm
Korkeus:
39.5 cm
Leveys:
34 cm
Paino:
18.2 kg