MK Sound S150T surroundkaiutin
MK Sound S150T surroundkaiutin MK Sound S150T surroundkaiutin MK Sound S150T surroundkaiutin MK Sound S150T surroundkaiutin MK Sound S150T surroundkaiutin

MK Sound S150T surroundkaiutin

MK Sound
2 150,00 €

parihinta

MK Sound S150T


Riittävän hyvät johtaville Hollywood-studioille! Riittävän hyvät sinulle? – MK Sound S150T surroundkaiuttimet

MK Sound S150T Tripole® on upotettava referenssitason surroundkaiutin. Kaiutin on erinomainen ratkaisu vaativan kotiteatteriharrastajan surround- ja takakanaviin. Laajan säteilykuvionsa ansiosta se soveltuu hyvin myös Dolby Atmos -järjestelmien kattokaiuttimeksi.

Kaiutin säteilee ääntä suoraan kohti kuuntelupaikkaa sekä miedosti etu- ja takaviistoon. Tripole-tekniikan etuina on hyvin laaja ja kuuntelijaa ympäröivä äänimaailma, jossa yksittäiset äänimaailmaan miksatut elementit toistuvat kuitenkin tarkasti. Tripole-tekniikka myös vähentää oleellisesti kaiuttimen paikallistumista niille istumapaikoille, jotka ovat lähellä surroundkaiuttimia.

MK Soundin suunnittelufilosofiassa jätetään syrjään mystiset, koristeelliset aspektit ja keskitytään tärkeimpään – itse ääneen.

Elementti- ja jakosuodinosien valinta suoritetaan siten, että kokonaisuus saadaan toimimaan mahdollisimman pienillä vaihesiirrolla. Esimerkiksi diskantti- ja bassoelementtien välillä ilmenee monessa kilpailevassa tuotteessa harmillista vaihe-eroa, viivettä näiden kahden elementin tuottamien äänten välillä. Tämän tapahtuessa usein korvamme kannalta herkimmällä taajuusalueella, syntyy toistoon oleellisia virheitä. MK Soundin tuotteissa tämä ongelma on saatu monikymmenvuotisen tutkimustyön ansiosta eliminoitua uskomattoman hienosti. Lisäksi juuri elokuvatoistossa vaadittavaan laaja-alaiseen dynamiikantoistoon on kiinnitetty erityistä huomiota, näin voit olla varma elokuvateatterielämyksen toteutumisesta kotonasi.

Tiesitkö, että MK Sound on vakiinnuttanut asemansa Hollywoodin elokuvateollisuuden luottokaiuttimena? 150-sarjan kaiuttimia hyödynnetään kaikissa Hollywoodin merkittävissä elokuvastudioissa. Mm. seuraavat musiikki- ja elokuvateollisuuden jättiläiset luottavat MK Soundin kaiuttimiin miksatessaan ja masteroidessaan elokuvien ja musiikkilevyjen ääniraitoja:

20th Century Fox
Dolby Laboratories
DreamWorks
Dts
HBO Productions
Lucasfilm
Disney
Paramount Studios
Skywalker Sound
Sony Music & Pictures
Universal Studios
Warner Brothers Studios
ja useat muut..

Taajuusalue    80 – 20 000 Hz

Impedanssi    4 ohm

Herkkyys    90 dB

Suositeltu vahvistinteho    25 – 400 w

Elementit    1 x tekstiilikalotti diskantti, 1 x 5.25" basso/keskiääninen, 2 x 3.5" kokoäänielementti.

Kaiutin tyyppi    2-tie

Mitat    270 x 265 x 150 mm takapaneeli, 270 x 165 x 150 mm etupaneeli

Paino    5 kg

Viimeistely    Musta, Valkoinen

Takuu    3 vuotta

Pituus:
23.4 cm
Korkeus:
27.4 cm
Leveys:
16.2 cm
Paino:
4.4 kg
Yhteensopivat tuotteet