MK Sound MP300 taso/seinäkaiutin
MK Sound MP300 taso/seinäkaiutin MK Sound MP300 taso/seinäkaiutin MK Sound MP300 taso/seinäkaiutin MK Sound MP300 taso/seinäkaiutin

MK Sound MP300 taso/seinäkaiutin

MK Sound
3 440,00 €

kpl

MK Sound MP300


Riittävän hyvät johtaville Hollywood-studioille! Riittävän hyvät sinulle? – MK Sound MP300

Lukuisat Hollywood-studiot käyttävät MK Sound kaiuttimia, niiden poikkeuksellisen selkeän, dynaamisen ja käsinkosketeltavan realistisen soinnin takia. MK Sound kaiuttimilla toteutat kotiisi huippuluokan kotiteatteri- ja musiikkijärjestelmät, jotka eivät vie runsaasti tilaa, soivat upeasti ja ovat suorituskykyynsä suhteutettuna erittäin kohtuuhintaisia. Jos haluat kokea elokuvien ja TV-sarjojen ääniraidat mahdollisimman autenttisesti, ohjaajan tarkoittamalla tavalla, teet itsellesi kathunpalveluksen jos et tutustu MK Sound tuotteisiin.

Elokuvatuotannot ovat yksi haastavimmista ympäristöistä kaiuttimia ajateltaessa. Elokuvat ja TV-sarjat sisältävät musiikkia, puhetta, luonnon ääniä, sekä keinotekoisia tehosteita, joiden keskinäiset suhteet luovat elokuviin ja TV-sarjoihin tarinan kannalta tärkeän latauksen. Parhaillaan satoja miljoonia euroja maksavissa  elokuvatuotannoissa ei ole varaa virheisiin. Samat kaiuttimet, joita useat Hollywood-studiot ovat hankkineet näiden valtavien tuotantojen toteuttamiseen, voit hankkia nyt omaan järjestelmääsi yllättävän kohtuullisin kustannuksin.

Referenssitason äänentoisto MP300 monitorikaiuttimesta.

Miller & Kreisel 300 sarjan kaiuttimet edustavat MK Soundin kaiutinmalliston ehdotonta kärkeä. 300 sarjan kaiuttimet ovat saavuttaneet suuren suosion niin Hollywoodin elokuvastudioiden, kuin kotiteatteriharrastajien keskuudessa. Lukuisat julkaisut ovat nimenneet 300 sarjan kaiuttimet luokkansa parhaiksi. Kun haluat kuulla elokuvien ääniraidat ja musiikki tallenteet mahdollisimman autenttisesti on MK Sound 300 erinomainen lähtökohta järjestelmäsi kivijalaksi. Miller & Kreisel MP300  ei ole edullinen kaiutin, mutta suhteessa suorituskykyynsä se tarjoaa erittäin hyvän vastineen hinnalleen. Nämä kaiuttimet tarjoavat melko kompaktista koostaan huolimatta räjähtävää dynamiikkaa, erinomaisen erottelukyvyn ilman yläviritteistä kuunteluväsymystä aiheuttavaa sointisävyä, sekä todella suuren ja jäsentyneen äänikuvan. MP300 voidaan asentaa suoraan seinälle integroidun kiinnikkeen avulla, tai se voidaan asentaa esim. TV-tasolle sellaisenaan. Mikäli kaiutin sijoitetaan matalalle tasolle voidaan se kääntää niin, että kaiuttimen 6 asteen kulmassa oleva etupaneeli ohjaa ääntä kulmassa hiukan ylöspäin, mikäli kaiutin tulee taas seinäasennukseen hiukan kuuntelupaikkaa korkeammalle, voidaan kaiutin kääntää suuntaamaan toisto hiukan alaspäin.

Taajuusalue    80 – 22 000 Hz

Impedanssi    4 ohm

Herkkyys    92 dB

Suositeltu vahvistinteho    25 – 500 w

Elementit    3 x tekstiilikalotti diskantti, 2 x 6.5" basso/keskiääninen.

Kaiutin tyyppi    3-tie

Mitat    Ylä: 394 x 339 x 177 mm / Ala: 394 x 339 x 142 mm ( kork x lev x syv )

Paino    12 kg

Viimeistely    Musta, Valkoinen

Takuu    5 vuotta

Pituus:
17.7 cm
Korkeus:
39.4 cm
Leveys:
33.9 cm
Paino:
12 kg