MK Sound MP150 seinäkaiutin
MK Sound MP150 seinäkaiutin MK Sound MP150 seinäkaiutin MK Sound MP150 seinäkaiutin MK Sound MP150 seinäkaiutin

MK Sound MP150 seinäkaiutin

MK Sound
1 590,00 €

kpl

MK Sound MP150 seinäkaiutinRiittävän hyvät johtaville Hollywood-studioille! Riittävän hyvät sinulle? – MK Sound S150

Lukuisat Hollywood-studiot käyttävät MK Sound kaiuttimia, niiden poikkeuksellisen selkeän, dynaamisen ja käsinkosketeltavan realistisen soinnin takia. MK Sound kaiuttimilla toteutat kotiisi huippuluokan kotiteatteri- ja musiikkijärjestelmät, jotka eivät vie runsaasti tilaa, soivat upeasti ja ovat suorituskykyynsä suhteutettuna erittäin kohtuuhintaisia. Jos haluat kokea elokuvien ja TV-sarjojen ääniraidat mahdollisimman autenttisesti, ohjaajan tarkoittamalla tavalla, teet itsellesi kathunpalveluksen jos et tutustu MK Sound tuotteisiin.

Elokuvatuotannot ovat yksi haastavimmista ympäristöistä kaiuttimia ajateltaessa. Elokuvat ja TV-sarjat sisältävät musiikkia, puhetta, luonnon ääniä, sekä keinotekoisia tehosteita, joiden keskinäiset suhteet luovat elokuviin ja TV-sarjoihin tarinan kannalta tärkeän latauksen. Parhaillaan satoja miljoonia euroja maksavissa  elokuvatuotannoissa ei ole varaa virheisiin. Samat kaiuttimet, joita useat Hollywood-studiot ovat hankkineet näiden valtavien tuotantojen toteuttamiseen, voit hankkia nyt omaan järjestelmääsi yllättävän kohtuullisin kustannuksin.

Referenssitason äänentoisto kompaktista monitorikaiuttimesta.

Vuonna 2018 lanseerattu kolmanne sukupolven Miller & Kreisel S150 on elokuvastudioiden suosiman S150 THX Ultra 2 -kaiuttimen viimeisin versio. S150 sarjan kaiuttimilla on miksattu lukemattomia Hollywoodin menestyselokuvia ja televisiosarjoja, sekä lukuisia palkittuja musiikkialbumeja. Kun haluat kuulla elokuvien ääniraidat mahdollisimman autenttisesti on MK Sound S150 erinomainen lähtökohta järjestelmäsi kivijalaksi.

Kuule enemmän, kuule tarkemmin – myös pienillä äänenvoimakkuuksilla.

Toisin kuin huippuammattilaisten studioissa, kodeissa tilan akustiikka, kaiutin sijoittelu ja käytettävät äänenvoimakkuudet ovat monesti riippuvaisia itse asunnon, sekä muiden perheenjäsenten asettamista rajoitteista ja toiveista. Kaiutinsijoitteluun vaikuttaa suuresti mm. kulkuväylien ja ikkunoiden paikat, ja kuunteluvoimakkuuksiin muiden perheenjäsenien toiveet ja mahdolliset seinänaapurit.

MK Sound kaiuttimet sisältävät useita teknisiä ratkaisuja jotka auttavat sinua nauttimaan korkealaatuisesta äänentoistosta myös pienemmillä äänenvoimakkuuksilla, sekä tiloissa joiden akustiset ominaisuudet eivät vastaa huippuluokan studioita.

Siirtyessäsi käyttämään MK Sound kaiuttimia, saatat yllättyä kuinka paljon ennen kuulumattomia pieniä yksityiskohtia tutut äänitteet sisältävätkään. Toisin kuin monet kilpailijoiden kaiuttimet joiden toisto “aukeaa” kunnolla vasta lujempaa soitettaessa, MK Sound kaiuttimet toistavat äänitteiden pieniä yksityiskohtia selkeästi jo matalilla äänenvoimakkuuksilla. Tästä ominaisuudesta on hyötyä mm. televisiota iltaisin katseltaessa, jolloin perheen muut jäsenet saattavat olla jo nukkumassa. Harva myöskään uskoo, kuinka paljon puhdasta äänenpainetta MK Sound kaiuttimet kykenevät tarvittaessa tuottamaan, kompakteista mitoistaan huolimatta.

MK Sound kaiuttimien jakosuotimen ja elementtien toiminta on optimoitu tuottamaan suuri ja vakaa äänikenttä laajalle kuuntelualueelle, jolloin useampi perheenjäsen voi nauttia korkealaatuisesta toistosta samanaikaisesti. MK Sound kaiuttimet toimivat myös keskimääräistä paremmin hiukan kaikuisemmissakin tiloissa, joka on seurausta kaiuttimien hallitusta suuntaavuudesta ja johdonmukaisesta taajuuskäyttäytymisestä myös kaiuttimen keskilinjan sivuilla.

Yleisesti ottaen, suosittelemme kuitenkin panostamaan tilan akustiikkaan aina kun se on mahdollista, tästä seuraava parannus järjestelmän äänenlaatuun, kuin myös yleiseen asumisviihtyvyydessä on poikkeuksetta ollut vaivannäön ja taloudellisen panostuksen arvoinen.

Kolmas sukupolvi.

Vuonna 2018 lanseerattu Miller & Kreisel S150 on entisestään parannettu versio palkitusta ja elokuvastudioiden jo pitkään yleisesti käyttämästä S150 MK2-mallista – kaiuttimesta jolla itsessään on miksattu useita Hollywoodin viimevuosien menestyselokuvista ja TV-sarjoista. Miller & Kreisel S150  ei ole edullisimman hintaluokan kaiutin, mutta suhteessa suorituskykyynsä se tarjoaa erittäin hyvän vastineen hinnalleen. Nämä kaiuttimet tarjoavat melko kompaktista koostaan huolimatta räjähtävää dynamiikkaa, erinomaisen erottelukyvyn ilman yläviritteistä kuunteluväsymystä aiheuttavaa sointisävyä, sekä todella suuren ja jäsentyneen äänikuvan.

Taajuusalue    77 – 20 000 Hz

Impedanssi    4 ohm

Herkkyys    90 dB

Suositeltu vahvistinteho    25 – 400 w

Elementit    3 x tekstiilikalotti diskantti, 2 x 5.25" basso/keskiääninen.

Kaiutin tyyppi    3-tie

Mitat    303 x 266 x 142 / 315 x 266 x 107mm ( kork x lev x syv )

Paino    7.9 kg

Viimeistely    Musta, Valkoinen

Takuu    5 vuotta


Pituus:
177 mm
Korkeus:
334 mm
Leveys:
339 mm
Paino:
12 kg
Yhteensopivat tuotteet