MK Sound M40T surroundkaiutin
MK Sound M40T surroundkaiutin MK Sound M40T surroundkaiutin MK Sound M40T surroundkaiutin MK Sound M40T surroundkaiutin MK Sound M40T surroundkaiutin

MK Sound M40T surroundkaiutin

MK Sound
975,00 €

kpl

MK Sound M-40T Tripole® on erinomainen ratkaisu vaativan kotiteatteriharrastajan surround- sekä takakaiuttimeksi. Laajan säteilykuvionsa ansiosta se soveltuu hyvin myös Dolby Atmos järjestelmien kattokaiuttimeksi pinta-asennuksiin.

MK Sound M-40T on huippuluokan surround-kaiutin ääntä laajasti levittävällä Tripole®-rakenteella. Kaiutin säteilee ääntä suoraan kuuntelualueen suuntaan sekä sivuilleen. Tämän tekniikan etuina on hyvin laaja ja kuuntelijaa ympäröivä äänimaailma jossa yksittäiset äänimaailmaan miksatut elementit toistuvat kuitenkin tarkasti.

Harvinaisen tasapainoinen ja tarvittaessa hyvinkin voimakkaaseen toistoon kykenevä kaiutin on älykkään suunnittelun tulos: M&K Soundin suunnittelufilosofiassa jätetään syrjään mystiset, koristeelliset aspektit ja keskitytään tärkeimpään – itse ääneen.

Elementti- ja jakosuodinosien valinta suoritetaan siten, että saadaan kokonaisuus toimimaan mahdollisimman pienillä vaihesiirrolla. Esimerkiksi diskantti- ja bassoelementtien välillä ilmenee monessa kilpailevassa tuotteessa harmillista vaihe-eroa, viivettä näiden kahden elementin tuottamien äänten välillä. Tämän tapahtuessa usein korvamme kannalta herkimmällä taajuusalueella, syntyy toistoon oleellisia virheitä. MK Soundin tuotteissa tämä ongelma on saatu monikymmenvuotisen tutkimustyön ansiosta vaimennettua uskomattoman hienosti. Lisäksi juuri elokuvissa vaadittavaan dynaamisen toiston tarpeeseen on kiinnitetty erityistä huomiota, joten voit olla varma elokuvateatterielämyksen toteutumisesta kotonasi jopa hurjilla äänenvoimakkuuksilla!

MK Sound M-40T Tripole® on erinomainen ratkaisu vaativan kotiteatteriharrastajan surround-, taka- tai kattokaiuttimeksi.


Taajuusalue    80 – 20 000 Hz

Impedanssi    4 ohm

Herkkyys    85 dB

Suositeltu vahvistinteho    25 – 125 w

Elementit    1 x 1" tekstiilikalotti, 2 x 3" laajakaistaelementti, 1 x 4" basso/keskiääninen.

Kaiutin tyyppi    2-tie

Mitat    195 x 200 x 122mm (Kork x lev x syv.)

Paino    3 kg

Viimeistely    Valkoinen, Musta

Takuu    3 vuotta

Pituus:
12.2 cm
Korkeus:
19.5 cm
Leveys:
20 cm
Paino:
3 kg