MK Sound LCR950 jalustakaiutin
MK Sound LCR950 jalustakaiutin MK Sound LCR950 jalustakaiutin MK Sound LCR950 jalustakaiutin MK Sound LCR950 jalustakaiutin MK Sound LCR950 jalustakaiutin

MK Sound LCR950 jalustakaiutin

MK Sound
995,00 €

kpl

Elokuvastudioiden luottotoimittajan kompakti monitorikaiutin – MK Sound LCR950

LCR950 on huippuluokan kaiutinratkaisu harrastajalle joka hakee erittäin dynaamista, neutraalia ja erottelevaa toistoa ilman kliinisen rasittavaa sointisävyä. Useat LCR950 mallin teknisistä ratkaisuista on johdettu valmistajan palkitusta ja Hollywood studioiden laajasti käyttämästä S150  kaiuttimesta. LCR950 on soinnillaan vakuuttanut useat kansainvälisen lehdistön testaajat, jonka seurauksena järjestelmälle on annettu useita ostosuosituksia.

Tämän kaiuttimen parissa pitkätkin kuuntelutuokiot sujuvat mukavasti ilman kuunteluväsymystä. Lisäksi kaiutin toimii erinomaisesti myös lähellä rajapintoja, eli kaiuttimen sijoittaminen lähelle seinää ei aiheuta yhtä pahoja vääristymiä toistoon kuin useiden kilpailijoiden malleissa.

Harvinaisen tasapainoiseen ja tarvittaessa hyvinkin voimakkaaseen toistoon kykenevä MK Sound LCR950 on tulosta vuosikymmenien kokemuksesta: M&K Soundin suunnittelufilosofiassa jätetään syrjään mystiset, koristeelliset aspektit ja keskitytään tärkeimpään – itse ääneen.

Elementti- ja jakosuodinkomponenttien valinta suoritetaan siten, että kokonaisuus saadaan toimimaan mahdollisimman pienillä vaihesiirroilla. Esimerkiksi diskantti- ja bassoelementtien välillä ilmenee monessa kilpailevassa tuotteessa harmillista vaihe-eroa, viivettä näiden kahden elementin tuottamien äänten välillä. Tämän tapahtuessa usein korvamme kannalta herkimmällä taajuusalueella, syntyy toistoon oleellisia virheitä. MK Soundin tuotteissa tämä ongelma on saatu monikymmenvuotisen tutkimustyön ansiosta minimoitua uskomattoman hienosti. Lisäksi juuri elokuvissa vaadittavaan laajamittaiseen dynamiikan toistokykyyn on kiinnitetty erityistä huomiota, joten voit olla varma elokuvateatterielämyksen toteutumisesta kotonasi, jopa suurilla äänenvoimakkuuksilla ilman tunnelmaa pilaavaa kompressiota ja säröä.

Taajuusalue    80 – 20 000 Hz

Impedanssi    4 ohm

Herkkyys    90 dB

Suositeltu vahvistinteho    25 – 400 w

Elementit    1 x 1" tekstiilikalotti diskantti, 2 x 5.25" basso/keskiääninen.

Kaiutin tyyppi    2-tie

Mitat    406 x 175 x 188 mm (kork x lev x syv)

Paino    6.9 kg

Viimeistely    Musta

Takuu    3 vuotta


Pituus:
18.8 cm
Korkeus:
40.6 cm
Leveys:
17.5 cm
Paino:
6.9 kg