MK Sound LCR750C keskikaiutin
MK Sound LCR750C keskikaiutin MK Sound LCR750C keskikaiutin MK Sound LCR750C keskikaiutin

MK Sound LCR750C keskikaiutin

MK Sound
690,00 €

kpl

M&K Sound LCR750C on kovan luokan keskikaiutin kotiteatteriisi. LCR750C tarjoaa THX-luokiteltua erinomaista suorituskykyä edulliseen hintaan.

Lempielokuvasi, -TV-sarjasi ja -pelisi saavat selkäpiitä kihelmöivän tunnelman kun ääniraita toistetaan riittävän laadukkaasti. Hollywoodin huippustudiot luottavat M&K Sound -kaiuttimiin luodessaan ääniraidat elokuviin ja Blu-ray-levyille. Kotonasi M&K Sound luo tuon alkuperäisen tunnelman väkevänä nautittavaksesi.

Kaikkien M&K-kaiuttimien tapaan LCR750C:ä käytetään aina subwooferin kanssa ja tämän takia nämä hyvin kompaktin kokoiset pääkaiuttimet ovat selvästi keskimääräistä herkempiä ja pystyvät tuottamaan kokoisekseen huomattavan määrän puhdasta ääntä. LCR750C on kuuntelualueeltaan laaja eli useampikin kuuntelija nauttii referenssitason äänentoistosta, ei vain sohvan keskellä istuja!

Kookas 28-millinen tekstiilikalotti on loivan suuntaimen pohjalla ja integroituu siksi erinomaisesti 5.25-tuumaisiin bassoelementteihin. Diskanttielementin moottori on suunniteltu resonassit minimoivaksi, mikä auttaa optimoimaan transienttitoiston. Bassoelementtien moottoreissa on oikosulkurenkaat pitämässsä särö mahdollisimman pienenä ja M&K-speksien mukaan muotoiltu kartiomateriaali on erikoisjäykkää pinnoitettua lasikuitua. Lisäksi diskantti on kallistettu etulevyssä niin, että kuuntelualueelle saadaan paras mahdollinen toisto.

Kaikki nämä tekniset ratkaisut ovat vain sitä varten, että ääni pysyy puhtaana suurellakin voimakkuudella ja saa katselijat pysymään nautinnollisessa jännityksessä niin leppoisissa kuin täyttä häkää -kohtauksissakin.

Vahvuudet ja rajoitteet

Toimivat kiinni seinässä, vievät minimaalisesti tilaa.

Kokoisekseen hurjat äänenpainevarat.

Tuottavat varsin laajan ja tasaisen äänikentän.

Luonnollisen selkeä äänensävy.

Integroituu erinomaisesti muihin 750-sarjan kaiuttimiin.


Taajuusalue    80 – 25 000 Hz

Impedanssi    4 ohm

Herkkyys    90 dB

Suositeltu vahvistinteho    25-400w

Elementit    1 x 1.1" kalottidiskantti, 2 x 5.25" basso/keskiääninen,

Kaiutin tyyppi    2-tie

Mitat    41 x 18 x 22cm (kork x lev x syv)

Paino    7 kg

Viimeistely    Musta

Takuu    5 vuotta