MK Sound LCR750 jalustakaiutin
MK Sound LCR750 jalustakaiutin MK Sound LCR750 jalustakaiutin MK Sound LCR750 jalustakaiutin

MK Sound LCR750 jalustakaiutin

MK Sound
1 380,00 €

pari


LCR750 asettaa uuden referenssin hintaluokassaan. Tämä kaiutin tarjoaa uskomattoman selkeän, erottelevan ja dynaamisen toiston kompaktista koostaan huolimatta. MK Sound LCR750 on kovan luokan kaiutin kotiteatterisi tai 2-kanava settisi etukanaviin. Jos arvostat rehellisen neutraalia toistoa joka ei kuitenkaan sorru kliinisen kylmäsävyiseen toistoon on MK Sound LCR750 loistava valinta.

Lempielokuvasi, -TV-sarjasi ja -pelisi saavat selkäpiitä kihelmöivän tunnelman kun ääniraita toistetaan riittävän laadukkaasti. Hollywoodin huippustudiot luottavat M&K Sound -kaiuttimiin luodessaan ääniraidat elokuviin ja Blu-ray-levyille. MK Sound siirtää sinut vakuuttavasti keskelle elokuvien tapahtumia ohjaajan tarkoitukselle uskollisella tavalla.

Kaikkien MK-kaiuttimien tapaan LCR750:ä käytetään aina subwooferin kanssa ja tämän takia nämä hyvin kompaktin kokoiset pääkaiuttimet ovat selvästi keskimääräistä herkempiä ja pystyvät tuottamaan kokoisekseen huomattavan määrän puhdasta ääntä. LCR750 on kuuntelualueeltaan laaja eli useampikin kuuntelija nauttii referenssitason äänentoistosta, ei vain sohvan keskellä istuja!

Kookas 28-millinen tekstiilikalotti on loivan suuntaimen pohjalla ja integroituu siksi erinomaisesti 5.25-tuumaisiin bassoelementteihin. Diskanttielementin moottori on suunniteltu resonassit minimoivaksi, mikä auttaa optimoimaan transienttitoiston. Bassoelementtien moottoreissa on oikosulkurenkaat pitämässsä särö mahdollisimman pienenä ja M&K-speksien mukaan muotoiltu kartiomateriaali on erikoisjäykkää pinnoitettua lasikuitua. Lisäksi diskantti on kallistettu etulevyssä niin, että kuuntelualueelle saadaan paras mahdollinen toisto.

Kaikki nämä tekniset ratkaisut ovat vain sitä varten, että ääni pysyy puhtaana suurellakin voimakkuudella ja saa katselijat pysymään nautinnollisessa jännityksessä niin leppoisissa kuin täyttä häkää -kohtauksissakin.

Taajuusalue    80 – 25 000 Hz

Impedanssi    4 ohm

Herkkyys    90 dB

Suositeltu vahvistinteho    25-400w

Elementit    1 x 1.1" kalottidiskantti, 2 x 5.25" basso/keskiääninen,

Kaiutin tyyppi    2-tie

Mitat    41 x 18 x 22cm (kork x lev x syv)

Paino    7 kg

Viimeistely    Musta

Takuu    5 vuottaPituus:
22 cm
Korkeus:
41 cm
Leveys:
18 cm
Paino:
7 kg