MK Sound IW150T upotettava surroundkaiutin
MK Sound IW150T upotettava surroundkaiutin MK Sound IW150T upotettava surroundkaiutin MK Sound IW150T upotettava surroundkaiutin MK Sound IW150T upotettava surroundkaiutin MK Sound IW150T upotettava surroundkaiutin

MK Sound IW150T upotettava surroundkaiutin

MK Sound
2 415,00 €

pari

MK Sound IW150T Tripole® on upotettava referenssitason surroundkaiutin. Kaiutin on erinomainen ratkaisu vaativan kotiteatteriharrastajan surround- ja takakanaviin silloin kun kaiuttimet halutaan kokonaan piiloon. Laajan säteilykuvionsa ansiosta se soveltuu hyvin myös Dolby Atmos -järjestelmien kattokaiuttimeksi kattoon upotettuna.

Kaiutin säteilee ääntä suoraan kohti kuuntelupaikkaa sekä miedosti etu- ja takaviistoon. Tripole-tekniikan etuina on hyvin laaja ja kuuntelijaa ympäröivä äänimaailma, jossa yksittäiset äänimaailmaan miksatut elementit toistuvat kuitenkin tarkasti. Tripole-tekniikka myös vähentää oleellisesti kaiuttimen paikallistumista niille istumapaikoille, jotka ovat lähellä surroundkaiuttimia.

MK Soundin suunnittelufilosofiassa jätetään syrjään mystiset, koristeelliset aspektit ja keskitytään tärkeimpään – itse ääneen.

Elementti- ja jakosuodinosien valinta suoritetaan siten, että kokonaisuus saadaan toimimaan mahdollisimman pienillä vaihesiirrolla. Esimerkiksi diskantti- ja bassoelementtien välillä ilmenee monessa kilpailevassa tuotteessa harmillista vaihe-eroa, viivettä näiden kahden elementin tuottamien äänten välillä. Tämän tapahtuessa usein korvamme kannalta herkimmällä taajuusalueella, syntyy toistoon oleellisia virheitä. MK Soundin tuotteissa tämä ongelma on saatu monikymmenvuotisen tutkimustyön ansiosta eliminoitua uskomattoman hienosti. Lisäksi juuri elokuvatoistossa vaadittavaan laaja-alaiseen dynamiikantoistoon on kiinnitetty erityistä huomiota, näin voit olla varma elokuvateatterielämyksen toteutumisesta kotonasi.

Tiesitkö, että MK Sound on vakiinnuttanut asemansa Hollywoodin elokuvateollisuuden luottokaiuttimena? 150-sarjan kaiuttimia hyödynnetään kaikissa Hollywoodin merkittävissä elokuvastudioissa. Mm. seuraavat musiikki- ja elokuvateollisuuden jättiläiset luottavat MK Soundin kaiuttimiin miksatessaan ja masteroidessaan elokuvien ja musiikkilevyjen ääniraitoja:


20th Century Fox

Dolby Laboratories

DreamWorks

Dts

HBO Productions

Lucasfilm

Disney

Paramount Studios

Skywalker Sound

Sony Music & Pictures

Universal Studios

Warner Brothers Studios

ja useat muut..

MK Sound on yksi elokuvateollisuuden luotetuimmista kaiutintoimittajista, MK Soundin kaiuttimilla onkin miksattu lukuisia Hollywoodin menestyselokuvista.

MK Sound on toimittanut kaiuttimia Hollywoodin elokuvastudioiden käyttöön jo vuosikymmenien ajan. Yhä edelleen MK Sound tuotteiden laatu vakuuttaa alan toimijoita, sekä kansainvälisen lehdistön kriittisiä testaajia. Jatkuva kehitystyö ja intohimo korkealaatuista äänentoistoa kohtaan ajaa MK Soundia uusiin innovaatioihin.

Muunmuassa v. 2018 sekä Sony Music & Pictures ja Disney Studiot ostivat käyttöönsä kunnioitettavan määrän MK Soundin Dolby Atmos kaiutinsarjoja tuoreista S150 ja S300 mallistoista. Myös vuodesta 2016 eteenpäin niin Oscar- kuin Grammy-gaalankin TV-lähetykset on miksattu MK Sound S150 sarjan kaiuttimin. MK Sound M-sarjan kaiuttimia hyödynnetään mm. Sony Picturesin Blu-Ray tuotannossa ja DTS:n ääniformaattien kehitystyössä ja tässä on vain murto-osa Hollywood studioista jotka hyödyntävät MK:n kaiuttimia elokuvatuotannossaan.

Seuraavan kerran kun käyt elokuvissa, vuokraat elokuvan tai kuuntelet lempi musiikkialbumiasi, voit hyvinkin katsella elokuvaa tai kuunnella musiikkia jonka ääniraidan luomisessa on turvauduttu MK Sound kaiuttimiin.

Vahvuudet ja rajoitteet

Vain 95 mm upotussyvyys mahdollistaa huomaamattoman sijoituksen moniin rakenteisiin.

Erotteleva mutta rasittamaton sointi.

Luo hyvin laajan ja tasaisen äänikentän.

S150 sarjan kaiuttimilla on miksattu lukuisia menestys elokuvia, tv-sarjoja ja musiikkialbumeita.

Taajuusalue    60 – 20 000 Hz

Impedanssi    4 ohm

Herkkyys    85 dB

Suositeltu vahvistinteho    25 – 200 w

Elementit    1 x 1" tekstiilikalotti, 2 x 3.5" laajakaistaelementti, 1 x 5,25" basso/keskiääninen.

Kaiutin tyyppi    2-tie

Mitat    354 x 311 x 95mm (Kork x lev x syv.)

Paino    6.8 kg

Viimeistely    Musta

Takuu    3 vuotta

Pituus:
9.5 cm
Korkeus:
35.4 cm
Leveys:
31.1 cm
Paino:
6.8 kg