Emotiva RMC-1 L AV-esivahvistin
Emotiva RMC-1 L AV-esivahvistin Emotiva RMC-1 L AV-esivahvistin

Emotiva RMC-1 L AV-esivahvistin

Emotiva
5 250,00 €

Emotiva RMC-1L

Referenssiluokan kotiteattereihin – Emotiva RMC-1L

Emotivan 16-kanavainen kotiteatteri etuvahvistin RMC-1L tarjoilee premium-luokan äänenlaadun niin kotiteatteri kuin 2-kanava käyttöön. Täysin balansoitu rakenne, kanavakohtaiset diskriitit D/A muuntimet, tehokas prosessorialusta ja DIRAC huonekorjain tekevät tästä esivahvistimesta referenssiluokan kotiteatterin hermokeskuksen.

RMC-1L on äänenlaadultaan identtinen malliston lippulaivan RMC-1:n kanssa, ainoana erona on se, että RMC-1L ei sisällä laajennus paikkoja. RMC-1L tukee Dolby Atmos ja DTS-X ääniformaatteja, sekä 4K HDR ja Dolby Vision kuvaformaatteja.

2-kanavaisen musiikin ystäviä on huomioitu mm. ”Reference stereo” tilalla joka ohittaa kaikki digitaaliset prosessoinnit esivahvistimen sisällä. Näin signaalitie pidetään mahdollisimman lyhyenä, eikä sisääntulevaa signaalia käsitellä digitaalisesti missään vaiheessa.

DIRAC huonekorjain auttaa taas järjestelmän sovittamisessa erilaisiin akustisiin ympäristöihin. Huomautamme kuitenkin, että tilan akustisesta optimoimisesta on aina hyötyä käytetäänpä sitten erillisiä huonekorjaimia tai ei.

Kokonaisuutena Emotiva RMC-1L tarjoaa hintaluokkansa ehdotonta kärkeä edustavan suorituskyvyn niin 2-kanava kuin kotiteatteri käytössä.


Mitat    

435 x 146 x 395 mm

Paino    15kg

Viimeistely    Musta

Takuu    2 vuotta