Emotiva ERC-4 CD-soitin
Emotiva ERC-4 CD-soitin Emotiva ERC-4 CD-soitin Emotiva ERC-4 CD-soitin

Emotiva ERC-4 CD-soitin

Emotiva
740,00 €

ERC-4 on yksinkertainen CD-soitin, jossa on laadukas CD-pyörittimen ja DA-muuntimen yhdistelmä yksissä kuorissa

Emotiva ERC-4 CD-soitin

Differential Refrence -tuotteet ovat Emotivan stereomalliston lippulaivoja. Mekaanisesti, sähköisesti ja äänenlaadullisesti erittäin hyviä, mutta valmistajan henkeen sopivasti erittäin kohtuuhintaisia. Eikä ERC-4 ole vain yksinkertainen CD-soitin vaan laadukas CD-pyörittimen ja DA-muuntimen yhdistelmä yksissä kuorissa. 

Digitaaliantoliitäntöjen ansiosta voit käyttää sitä pyörityskoneistona erilliselle DA-muuntimelle ja digitaaliottoliitäntöjen ansiosta voit käyttää sitä DA-muuntimena muillekin digitaalisille ohjelmalähteille, mikä vain on sinulle toimivinta.

Streamaus on hieno tapa kuunnella musiikkia ja kaiken viimeisimmistä UHD Blu-Ray -levyistä alkaen toistavat soittimet ovat käteviä, mutta kaikkein paras äänenlaatu ja käyttömukavuus CD-levyiltä saadaan CD-soittimella. Soittimella, joka on optimoitu tekemään vain yksi asia ja sekin hyvin. Soittimella, jolla voi kuunnella musiikkia silloinkin kun verkko pätkii.

Hyvä hifilaite perustuu aina tukevaan runkoon. Emotiva ERC-4:n tyylikäs ja uskottava etulevy on paksua alumiinia ja runko oleellisista kohdista jäykistettyä teräslevyä. Levykelkka liukuu auki ja kiinni sulavasti, juuri kuten laatutuotteessa kuuluukin.

Virtalähde on Emotivan XPA-highend-päätevahvistimien lailla laadukas hakkurimallinen, jolla saadaan erittäin puhdasta virtaa digitaaliselle signaalinkäsittelylle, analogielektroniikalle ja mekaniikalle ilman perinnemuuntajien suuria kustannuksia. DA-muunnin on Analog Devices AD1955 ja analogisesta signaalin vahvistuksesta vastaavat ultrapienikohinaiset LM4562-operaatiovahvistimet.

Hyvin monipuoliset liitännät varmistavat, että Emotiva ERC-4 liittyy sulavasti kaikkiin laitteistoihin. Analogiannot ovat sekä balansoimattomana RCA-liittimin että balansoituina XLR-liittimin, digitaaliantoja on kolme: optinen toslink, koaksiaalikytkentä ja ammattipuolen standardi AES/EBU. Lisäksi on sekä optinen että koaksiaalinen tulo, jos käytät ERC-4:ää muiden digitaalilähteiden DA-muuntimena.

Subjektiivisesti hyvän äänenlaadun lisäksi ERC-4 on mittaustuloksiltaan erinomainen. Koko kuuloalueella (20 – 20 000 Hz) harmoninen särö pysyy alle 0,01 prosentissa, keskeismodulaatiosärö (IM-särö) on alle 0,005 %, A-painotettu häiriöetäisyys on yli 95 desibeliä ja vaihetoisto pysyy kuuloalueella alle 0,8 asteen sisään vakiona.

Vahvuudet ja rajoitteet:

  • Täydelliset analogi-, digitaali- ja myös tuloliitännät
  • Erottelukykyinen soundi ja myös erinomainen sähköinen suorituskyky
  • Paksu alumiininen etulevy ja tukeva teräsrunko
  • Taajuusalue: 20 – 20 000 Hz
  • Analogilähdöt: RCA & XLR
  • Digitaalilähdöt: Toslink, koaksiaali ja AES/EBU XLR
  • Digitaalitulot: Toslink ja koaksiaali
  • Väri: musta
  • Takuu: 3 vuotta

Tästä linkistä pääset valmistajan sivuille >>

Pituus:
35.6 cm
Korkeus:
10.2 cm
Leveys:
43.2 cm
Paino:
9.5 kg