Denon Home 250
Denon Home 250 Denon Home 250

Denon Home 250

DENON
439,00 €

Denon Home 250 kompakti langaton kaiutin, valkoinen

Denon Home -sarja täyttää kodin loistavalla langattomalla äänellä. Upea Denon Home 250 laajennetulla taajuustoistollaan vakuuttaa yksittäisenäkin kaiuttimena. Yhdistä kaksi Home 250 -kaiutinta stereojärjestelmäksi, tai muodosta yhteys muiden HEOS-integroitujen tuotteiden kanssa ja kuuntele musiikkiasi kaikkialla monihuonetoiston avulla.


TERVETULOA KOTIIN

Nauti yksityiskohtaisimmasta äänestä missä tahansa huoneessa haluat Denon Home 250:n avulla. Suoratoista suosikkimusiikkiasi vaivattomasti ja käytä tallentamiasi esivalintoja vain kevyellä kosketuksella. Koe vaikuttava akustinen suorituskyky, joka perustuu innovaatioon jo yli 110 vuoden ajalta.

MAHTAVA ESIINTYJÄ

Kuten kaikki Denonit, myös Home 250 on rakennettu tuottamaan luokkansa paras äänenlaatu. Edistyneellä akustisella laitteistolla, asiantuntevasti viritetyllä digitaalisignaalinkäsittelyllä ja ensiluokkaisilla laajan kaistan elementeillä Denon Home 250 tuottaa selkeimmät ylä- ja alaäänet. Koe huippulaatu jokaisella tahdilla.

FIKSUIN KÄYTTÖÖNOTTO

HEOS-sovellus on kaikki mitä tarvitset aloittamiseen. Lataa sovellus Apple Storesta tai Play-kaupasta ja integroi Denon Home 250 kotiverkkoosi muutamassa minuutissa. Hallitse kaikkea helposti mobiililaitteellasi.

Katso Denon Home -kaiuttimien käyttöönottovideo.

SUOSIKKISI YHDELLÄ HIPAISULLA

Kolmen pikavalintapainikkeen avulla voit helposti tallentaa suosikki Internet-radiokanavasi nauttiaksesi niistä milloin haluat, ilman turhaa etsimistä.

TÄYTTÄ STEREOÄÄNTÄ PIENELLÄ JALANJÄLJELLÄ

Yhdistä kaksi Denon Home 250 -kaiutinta HEOS-sovelluksella ja nauti aidosta stereosta. Denon Home 250 -kaiuttimet toimivat saumattomasti parina tarjotakseen Hi-Fi-laatuisen kokonaisuuden, ilman suuren järjestelmän lukuisia komponentteja. Kuuntele jopa Hi-Res-laatuista musiikkikokoelmaasi tarkkuudella ja yksityiskohdilla, jonka musiikkisi ansaitsee.

OSA JOTAKIN PALJON SUUREMPAA

Uppoudu langattomaan ääneen. Yhdistä pari Denon Home 250 -kaiuttimia DHT-S716H soundbariin ja DSW-1H -subwooferiin, jotta voit luoda täydellisen 5.1 surround kotiteatterielämyksen.

FIILISTELE UNIIKILLA HEOS-KOKEMUKSELLA

Nykyisin huippuluokan langattomalta kaiuttimelta pitää voida odottaa suurta ääntä, mutta ennen kaikkea myös käytön mukavuutta, jonka pystyy oppimaan muutamassa minuutissa. Sisäänrakennetulla HEOS-teknologialla jokaisessa kodin huoneessa voi olla oma ääni. Voit myös ryhmitellä lisää Denon Home -kaiuttimia, soundbareja, verkkosoittimia tai AV-vastaanottimia täyttääksesi talon vaikka samalla musiikilla kotiverkon avulla. Sisäänrakennetun HEOS:n avulla vaihtoehdot ovat lähes rajattomat.

UPEA KOKONAISUUS

Tyylikkäällä muotoilullaan ja hienoilla materiaaleillaan Denon Home 250 on sopivasti komea kiinnittääkseen huomion ensi silmäyksellä. Ja silti se on riittävän hienostunut, jotta se sulautuu tyyliisi täydellisesti ja täyttää korkeimmat esteettiset vaatimukset. Musta tai valkoinen? Denon Home 250 on saatavilla molemmissa väreissä.

MENE LÄHEMMÄS ALOITTAAKSESI MUSIIKILLISEN SEIKKAILUN

Aloita matka musiikkiin pienellä kosketuksella. Uusi läheisyyttä mittaava huipputyylikäs älypinta aktivoidaan heti kun kätesi lähestyy kaiutinta. Usko meitä - tämä ominaisuus on koettava livenä, jotta sen hienouden voi ymmärtää. Kapasitiiviset painikkeet valaistuvat odottamaan kosketustasi, jolloin voit  hallita Denon Home 250 -kaiutintasi helposti ja aistikkaasti.

STRIIMAUSTA ILMAN RAJOITTEITA

Kaikki hienot musiikkipalvelut ovat integroituna HEOS:iin: Spotify Free ja Premium, Amazon Music HD, TIDAL, TuneIn, Deezer ja muut Wi-Fi-, AirPlay 2- tai Bluetooth-yhteyden kautta. Aseta henkilökohtaiseen musiikkikokoelmaan sopiva tunnelma - jopa korkealla resoluutiolla, mukaan lukien 192 kHz / 24-bittiset FLAC-, WAV-, ALAC- ja DSD 2.8 / 5.6MHz-tiedostot.

Kaiutinjärjestelmä
Diskantti x 2 – 3/4" (20mm) pehmytkalotti
Basso-/keskiääni x 2 – 4" (100mm)

Yhdistelmät
Denon Home 250 voidaan käyttää yhdessä mm. seuraavien tuotteiden kanssa:
Denon Home 250 (stereoparina)
Denon Home 150
Denon Home 350
DHT-S716H sound bar
DSW-1H subwoofer
Mikä tahansa muu HEOS-teknologialla varustettu tuote

Musiikkilähteet
Musiikkipalvelut
HEOS sovelluksessa pääset nauttimaan laajasta valikoimasta suosituimpia musiikkipalveluita, kuten Spotify Connect (Ilmainen ja Premium), Amazon Music HD, TuneIn Internet Radio, TIDAL, Deezer ja muita. *

Internet Radio
Valitse suosikki Internet-radiokanavasi ympäri maailmaa.

* Musiikkipalveluiden saatavuus voi vaihdella alueittain. Kaikkia palveluita ei välttämättä ole saatavana ostohetkellä. Jotkut palvelut voidaan lisätä tai lopettaa ajoittain musiikkipalvelujen tarjoajien tai muiden päätösten perusteella.

Tuetut musiikkiformaatit
WMA: 192kbps asti
AAC ja MP3: 320kbps asti
FLAC, WAV ja ALAC:
24-bit/192kHz asti
DSD 2.8 ja 5.6MHz

Tuetut USB-muistit
Denon Home 250 tukee USB-peukaloasemia sisäänrakennetun USB-portin kautta. USB-aseman musiikkisisältöä voidaan toistaa paikallisesti tai kaikilla verkon HEOS-integroiduilla laitteilla.

Verkkoyhteydet
Langaton yhteys
Yhdistä langattomaan verkkoosi nopeasti ja helposti. Denon Home 250 tukee uusinta 802.11-verkkoa (mukaan lukien kaksikaistainen "N", "AC") mahdollisimman luotettavan verkkoyhteyden aikaansaamiseksi.

Bluetooth
Versio 3.0
Heos integroituna
Kyllä

Langallinen yhteys
Yhdistä kodin tai toimiston lähiverkkoon kiinteän RJ-45 LAN-portin kautta.

Yleistä
Virtalähde
230V AC, 50/60 Hz
Mukana paketissa
Denon Home 250, Pikaopas, AC-virtajohto, Turvaohjeet
Ohjauspainikkeet ja ilmaisimet
Näytön tyyppi: läheisyysohjattu, valaistut painikkeet, 3 esiasetettavaa valintapainiketta, äänenvoimakkuuden lisääminen / vähentäminen (+, -), toisto / tauko

Mitat (L x K x S)
295 x 216 x 120 mm

Paino
3.6 kg

Väri
Musta tai Valkoinen

Yhteensopivat tuotteet:
Denon Home 350 Suurten tilojen langaton kaiutin
Denon Home 150 Kompakti langaton kaiutin
DHT-S716H Laajakaistainen soundbar
DSW-1H Langaton ja erittäin tehokas subwoofer

Pituus:
120 mm
Korkeus:
216 mm
Leveys:
295 mm
Paino:
3.6 kg