Denon DCD-1600NE CD-soitin
Denon DCD-1600NE CD-soitin Denon DCD-1600NE CD-soitin

Denon DCD-1600NE CD-soitin

DENON
1 199,90 €

Denon DCD-1600NE CD/SACD-soitin, musta

Huippulaadukas CD- ja Super Audio CD -soitin keskittyy löytämään soittimen ytimen: ultratarkka levyjen luku sekä korkeatasoisen signaalin vieminen vahvistimelle. Jotta tämä saavutetaan ovat soittimen signaalitiet mahdollisimman lyhyet ja piirilevyt mahdollisimman minimoidut. Levymekanismi on myös suunniteltu täysin uusiksi, ja levyillä oleva tieto luetaan nyt äärimmäisellä tarkuudella, ja puhdas korkealaatuinen signaali viedään DCD-1600NE soittimen Advanced AL32 Processing Plus piirille. CD- ja Super Audio CD -levyjen lisäksi soitin toistaa DVD R/RW -levyille tallennetut PCM192/24 tai DSD5.6 muotoiset äänitiedostot.

Denonin alkuperäinen levykoneisto

DCD-1600NE soittimen levykoneisto sisältää korkealaatuisen S.V.H. (Suppress Vibration Hybrid) mekanismin. Piiri joka ohjaa lukijaa sekä purkaa levyltä tulevan tiedon on kehitetty vasta lähiaikoina. Signaalitiet on lyhennetty niin lyhyiksi kuin mahdollista ja piirilevyt on minimoitu jotta ylimääräistä virtaa tai häiriöääntä ei pääse syntymään.

DAC Master Clock -suunnittelu

soittimen DAC Master Clock -suunnittelun ansiosta soittimen D/A-muunnin toimii digitaalisten piirien kellosignaalin tuottajana jotta piirit toimivat synkronoituna. D/A-muuntimen yhteyteen sijoitettu kellosignaali vähentää huojuntaa ja varmistaa parhaan mahdollisen tarkkuuden D/A-muunnoksessa. Lisäksi kellosignaalin korkea laatu on erittäin tärkeää jotta digitaaliset äänipiirit toimivat parhaalla mahdollisella tavalla. Kellosignaalin virtapiiriä on myös merkittävästi parannettu jotta korkealaatuisen kellosignaalin täysi potentiaali saadaan hyödynnettyä. DCD-1600NE soittimessa on kaksi erillistä kellosignaalia, yksi kummallekkin näytteenottotaajuudelle (44.1 kHz ja 48 kHz), joita voidaan tarpeen mukaan vaihtaa jotta kellohuojunta voidaan eliminoida.

Erilliset virtamuuntajat

Koska digitaalisilla ja analogisilla äänisignaaleilla on merkittävästi erilaiset signaalit, on molemmilla omat virtalähteensä jotta voidaan eliminoida keskinäiset häiriöt. Virtalähteen koteloinnin alapuolelle on myös asennettu alumiinilevy tukevoittamaan rakennetta.

DSD-datalevyjen toisto

CD- ja Super Audio CD -levyjen lisäksi DCD-2500NE kykenee toistamaan DSD (2.8 Mhz / 5.6 MHz) -tiedostoja sekä korkearesoluutioisia äänitiedostoja (192 kHz / 24 bit) jotka ovat tallennettu DVD-R/RW ja DVD+R/RW -levyille. Lisäksi CD-R/RW -levyille tallennettuja musiikkitiedostoja 48 kHz näytteenottotaajuudelle asti on mahdollista toistaa.


Ominaisuudet

Advanced AL32 Processing ja huipputarkka 192kHz/32bit D/A-muunnin - Alkuperäiselle äänitteelle uskollinen digitaalisten lähteiden toisto

DAC Master Clock Circuit suunnittelu - Huojunta (Jitter) -vapaa toisto

Direct Mechanical Ground rakenne - Minimoi epätoivotut värinät

Tarkka suunnittelu, minimaaliset signaalitiet ja valitut Hi-Fi -komponentit - Säilyttää signaalin puhtauden

Alkuperäinen Denon levykoneisto jossa S.V.H. mekanismi - Tarkka luku ja signaalin purku kaikilta levyiltä

CD- ja Super Audio CD -toisto; DSD (2.8 MHz / 5.6 MHz) tiedostot sekä PCM -tiedostot 192 kHz / 24 bit asti tallennettuna DVD R/RW -levylle - Laaja levytuki

Erilliset virtalähteet digitaaliselle ja analogiselle puolelle - Säilyttää äänisignaalin puhtaampana

Pure Direct Mode - Puhdasta toistoa varten

Saatavilla hopeisena ja mustana - Sopii täydellisesti PMA-1600NE integroituun vahvistimeen

Takuu 24kk