Denon AVR-X2700H
Denon AVR-X2700H Denon AVR-X2700H

Denon AVR-X2700H

DENON
879,00 €

Päivitä kotiteatterisi uunituoreella Denon AVR-X2700H -viritinvahvistimella. Jopa 150W teholla kanavaa kohti, tämä suorituskykyisesti viritetty Denon AV-viritinvahvistin tarjoaa todella syvän 3D-äänielämyksen Dolby Atmosin ja DTS:X: n kautta. Vaikka sinulla ei olisi erillisiä kattokaiuttimia, Dolby Atmos korkeuden virtualisointitekniikka ja DTS Virtual:X nostavat elokuvateatterisi uudelle tasolle. AVR-X2700H tukee uusimpia HDMI-videotekniikoita, kuten 8K/60Hz ja 4K/120Hz läpivienti, Dolby Vision, HDR10, HDR10+, Dynaaminen HDR ja HLG. 8K-skaalaus alemmille resoluutioille ja HDCP 2.3 -tuki löytyy kaikista HDMI-tuloista (6 sisään ja 2 ulos).


Uuden AVR-X2700H:n avulla voit nauttia kaikesta viihteestäsi uusimmalla saatavilla olevalla tekniikalla ja katsella elokuviasi vertaansa vailla olevalla selkeydellä. Nauti elokuvista 8K-tarkkuudella 8K/60Hz:n läpiviennillä ja skaalauksella, samoin kuin muista uusimmista tekniikoista, kuten dynaamisesta HDR:stä ja Quick Media Switching -toiminnosta (QMS), joka mahdollistaa toiston katkeamattoman näkymisen ruudunpäivitysnopeuden muuttuessa esimerkiksi trailerin ja elokuvan välissä.


Suorituskykyinen erillisrakenteinen 7-kanavainen vahvistin: Tarjoaa maksimaalisen suorituskyvyn ja 150W tehon kanavaa kohti klassisen ja dynaamisen Denon-äänikokemuksen tarjoamiseksi.


Viimeisin HDMI-tuki: 6 edistyneellä HDMI-sisääntulolla ja 2 HDMI-ulostulolla, joissa on täysi HDCP 2.3 -tuki, voit liittää 6 HDMI-lähdettä 2 näyttöön.


Hyödynnä parhaita 3D-ääniformaatteja: Nauti ympäröivästä 3D-äänestä Dolby Atmos, Dolby Atmos korkeusvirtualisoinnilla, DTS:X ja DTS Virtual:X -prosessoinneilla.


Parannettu HDMI-äänipaluukanavan (eARC) tuki: Yhdistä yhteensopiva televisio vahvistimen eARC HDMI -tuettuun HDMI-lähtöön, jotta kompressoimattomat ja objektipohjaiset 3D-ääniformaatit, kuten Dolby Atmos ja DTS:X, voidaan toistaa älykkäästi TV-sovelluksista suoraan AV-vahvistimeen.


Seuraava sukupolvi elokuvan immersiivisyydessä: 8K/60Hz läpiviennillä ja skaalauksella, dynaamisella HDR:llä ja nopealla lähteen vaihdolla (QMS), nauti kristallinkirkkaasta ja tasaisemmasta kuvasta korkeimmalla mahdollisella laadulla.


Paras pelikokemus: 4K/120Hz läpiviennillä, muuttuvalla virkistystaajuudella (VRR), automaattisella alhaisella latenssimoodilla (ALLM) ja nopealla kuvasiirrolla (QFT) nautit pelikokemuksestasi uskomattomalla kuvanlaadulla ja mahdollisimman pienellä viiveellä.


Langaton striimaus suosituimmista musiikkipalveluista: Nauti kaikista suosikkimusiikkipalveluistasi, kuten Spotify, TuneIn Internet Radio, Amazon Music, TIDAL, Deezer ja monet muut. AVR-X2700H:n avulla voit myös nauttia musiikistasi AirPlay 2:n kautta, jolloin voit suoratoistaa suosikkikappaleitasi Apple Music -sovelluksesta.


Korkearesoluutioista äänen suoratoistoa Hi-Fi-harrastajille: Nauti suosikki Hi-Res -studiotiedostoistasi FLAC-, ALAC-, WAV- sekä DSD 2.8/5.6MHz -muodoissa.


Bluetooth-äänilähetin: Nauti suosikkiviihteestäsi Bluetooth-kuulokkeiden avulla myöhään illalla tai yhdessä heikentyneen kuulon omaavan perheenjäsenen kanssa. Tämä ominaisuus tukee sekä Bluetooth-toistoa erikseen, että samanaikaista toistoa kaiuttimien kanssa.


Palkittu Denon asennusapuri ja graafinen käyttöliittymä: Helppo ja intuitiivinen käyttöönottokokemus.


Audyssey MultEQ XT -kalibrointiohjelmisto: Tarjoaa lopullisen silauksen äänenlaatuun ainutlaatuisen kuunteluympäristösi ehdoilla.


Kaksi subwoofer-lähtöä: Usean subwooferin käyttäminen eliminoi huonemoodeja tasaisemman bassotoiston saavuttamiseksi.


AUDYSSEY-huonekorjaus

AVR-X2700H sisältää Audyssey MultEQ XT -version älykkäästä huoneakustiikan mittaus- ja kalibrointijärjestelmästä. Mukana toimitetulla mikrofonilla se analysoi tarkasti kunkin kaiuttimen toistoa huoneessa optimoidakseen jokaisen kanavan. Lisäksi erikseen hankittava Audyssey MultEQ Editor -sovellus (ostettavissa sovelluskaupoista) antaa kokeneille käyttäjille mahdollisuuden siirtyä “konepellin alle” äänentoiston tarkempaa säätämistä ja mukauttamista varten. Sovellus on saatavana sekä iOS:lle että Androidille. Uusi AVR-X2700H sallii kahden Audyssey-asetuksen tallentamisen ja vaihtamisen lennossa, antaen sinulle vapauden säätää kuuntelukokemustasi sisällön tai kuunteluympäristön suhteen.


DENON AVR -kauko-ohjainsovellus helpottaa käyttöä

Helppoa hallintaa takataskussasi majailevasta älylaitteesta. Ilmainen Denon AVR Remote iOS:lle ja Androidille tekee AVR-X2700H:n käytöstä entistä helpompaa. Säädä äänenvoimakkuutta, kytke viritinvahvistin päälle tai pois, mykistä musiikki, vaihda lähdettä tai siirry HEOS:iin. Lataa ilmainen Denon AVR Remote älypuhelimeesi tai tablet-laitteeseesi jo tänään.


Liitännät:

HDMI tulot: 6x HDMI (joista 1x 8K)

HDMI lähdöt: 1x eARC/8K, 1x 8K

Komponenttivideotulot/lähdöt: 2/1

Komposiittivideotulot/lähdöt: 2/1

RCA-analogitulot äänelle: 4 (+1 MM Phono-liitäntä)

Optiset tulot: 2

Koaksiaaliset tulot: 1

USB-liitäntä etupaneelissa

2x Subwoofer-ulostulo

Kuulokeliitäntä

Mikrofoniliitäntä (Audyssey)

Ethernet-liitäntä

FM/AM-antenniliitin

Ääniominaisuudet:

Vahvistinkanavien määrä: 7

Teho (6 ohm, 1 kHz, THD 1%, 1 kanava kuormitettuna): 150 W

Teho (8 ohm, 20 Hz - 20 kHz, THD 0.08%, 2 kanavaa kuormitettuna): 95W / kanava

Kaiuttimien impedanssi 4 - 16 ohmia

Audyssey MultEQ XT

Audyssey Dynamic EQ / Dynamic Volume

Compressed Audio Restorer

DTS:X / DTS Neural:X / DTS HD Master

Dolby Atmos / Dolby TrueHD / Dolby Surround


HDMI:

HDCP 2.3

8K/60Hz ja 4K/120Hz Ultra HD

4:4:4 Pure Color

High Dynamic Range (HDR10+)

Dolby Vision, HLG

3D ja BT.2020 läpivienti

HDMI-läpivienti standby-tilassa

eARC

Auto lipsync


Verkkotoiminnot:

Suoratoistotuki verkon kautta: MP3 / WMA / AAC / FLAC / ALAC / WAV

Tauottoman toiston tuki myös HD-musiikille

FLAC HD 192/24

WAV 192/24

ALAC 96/24

DSD 2.8MHz / 5.6MHz

AirPlay 2 audiostriimaus

Spotify Connect

Internet radio (TuneIn)
Roon Tested

Denon HEOS ja AVR Remote App iOS ja Android laitteille

Ethernet, Wi-Fi 2.4GHz/5GHz ja Bluetooth vastaanotto sekä lähetys


Mitat (LxKxS): 434 x 167 x 341 mm

Paino: 9,5 kg

Takuu 24 kk


Pituus:
341 mm
Korkeus:
167 mm
Leveys:
434 mm
Paino:
9.5 kg