DENON AVC-A1H 15.4 kanavainen kotiteatterivahvistin
DENON AVC-A1H 15.4 kanavainen kotiteatterivahvistin DENON AVC-A1H 15.4 kanavainen kotiteatterivahvistin DENON AVC-A1H 15.4 kanavainen kotiteatterivahvistin DENON AVC-A1H 15.4 kanavainen kotiteatterivahvistin DENON AVC-A1H 15.4 kanavainen kotiteatterivahvistin DENON AVC-A1H 15.4 kanavainen kotiteatterivahvistin DENON AVC-A1H 15.4 kanavainen kotiteatterivahvistin DENON AVC-A1H 15.4 kanavainen kotiteatterivahvistin

DENON AVC-A1H 15.4 kanavainen kotiteatterivahvistin

DENON
6 999,00 €

AVC-A1H on referenssiluokan AV-vahvistin, jossa 15 kanavaa, tehokas muuntaja, valitut komponentit ja ominaisuudet takaavat upean kuuntelu- ja katseluelämyksen.

Uusimmalla kaksiytimisellä 1 GHz:n digitaalisella signaaliprosessorilla (DSP) ja uusimmilla HDMI-standardeilla varustettu AV-vahvistin tukee kaikkia nykyisiä 3D-ääniformaatteja ja 4K/8K-kuvaominaisuuksia, joita intohimoinen kotiteatteriharrastaja voisi kuvitella tarvitsevansa. Audiofiilitason kaksikanavainen DAC (erikseen jokaiselle 19 kanavalle), muhkeat kullatut kaiutinliitännät, valurautaiset jalat ja kaikin tavoin jyhkeä rakenne suojaavat värinältä ja häiriöiltä vähentäen ulkopuolisia haittatekijöitä huomattavasti.

Brutaali voima ja hienostunut älykkyys samassa paketissa

AVC-A1H painaa noin 32 kiloa. Sekä ammattilaiset että harrastajat arvostavat liitäntävaihtoehtojen laajuutta, kuten 15.4-kanavaisia esivahvistinlähtöjä sekä integrointia kotiautomaatio-ohjausjärjestelmiin. Vahvistinkanavat on rakennettu monoliittitoteutuksella, jossa jokaisen kanavan laadukkaat vahvistinpiirit on erotettu omille korteilleen. Tämä parantaa oleellisesti kanavien välistä eristystä. 

3D-äänikokemus on mahdollista kaikissa tarpeellisissa audioformaateissa. Dolby Atmos, DTS:X ja IMAX Enhanced. Auro-3D mahtavalla upsamplerilla, joka nostaa muidenkin formaattien äänen uuteen ulottuvuuteen. Sony 360 Reality Audio... AVC-XA1H tukee jopa 7.1.6 Auro-3D -kaiutinkokoonpanoa. 

Dolby Atmos -sisällöstä saat autenttisimman 3D-äänikokemuksen 9.4.6-kaiutinjärjestelmällä. Kaiutin- ja preout-lähtöjen asetuksia voi muokata niin, että osaa kaiuttimista ajetaan sisäisillä vahvistimilla, kun taas loput sisäisistä vahvistimista sammutetaan kokonaan, ja esimerkiksi pää- ja keskikaiuttimia ohjataan vieläkin järeämmän ulkopuolisen päätevahvistimen kautta, hyödyntäen puhtaammin ja suurella kapasiteetilla esivahvistettua signaalia. 

Huoneakustiikan ongelmissa apu löytyy AVC-A1H:n tehokkaista huonekorjausominaisuuksista. Tuttu ja hyväksi havaittu Audyssey MultEQ XT32 tekee erinomaista jälkeä etenkin edullisella Audyssey Editor -sovelluksella omaan makuun ryyditettynä. Piinkoville virittelijöille on mahdollisuus syvälliseen PC-ohjattuun Audyssey-konffaukseen (MultEQ-X, maksullinen lisenssi). Tulossa on myös eriasteiset optiot Dirac Live -kalibrointiin (Dirac Live -ominaisuudet perustuvat maksullisiin ohjelmistolisensseihin). Kaksi kaiutinasetusta saa muistiin erillisine kalibrointeineen, jotka aktivoituvat halutusti valitun äänilähteen mukana.

Kaiken teknisen erinomaisuuden joukossa ilahduttaa myös Denonin perinteinen luotettavuus ja mukava käytettävyys. Laajat ominaisuudet ovat helposti hanskattavissa uuden teräväpiirtoisen kuvaruutuvalikon, asennusapuohjelman ja ergonomisen kaukosäätimen muodossa. HEOS-ominaisuuksilla varustettuna musiikinkuuntelu erilaisista striimauspalveluista on yhtä juhlaa.

AVC-A1H:n avulla voit nauttia kaikesta viihteestäsi uusimmalla saatavilla olevalla tekniikalla ja katsella elokuviasi vertaansa vailla olevalla selkeydellä. Nauti elokuvista 8K-tarkkuudella 8K/60Hz:n läpiviennillä ja skaalauksella, samoin kuin muista uusimmista tekniikoista, kuten dynaamisesta HDR:stä ja Quick Media Switching -toiminnosta (QMS), joka mahdollistaa toiston katkeamattoman näkymisen ruudunpäivitysnopeuden muuttuessa esimerkiksi trailerin ja elokuvan välissä.

Suorituskykyinen erillisrakenteinen 15-kanavainen vahvistin: Tarjoaa maksimaalisen suorituskyvyn ja 210W tehon kanavaa kohti klassisen ja dynaamisen Denon-äänikokemuksen tarjoamiseksi.

Puhdas esivahvistintila käytettävissä: Esivahvistintilan ansiosta Denon AV-vahvistimesi toimii täydellisenä AV-esivahvistin/prosessorina viimeisimmillä HDMI-ominaisuuksilla. Esivahvistintila tarjoaa puhtaamman signaalitien ja suuren leikkaamattoman ulostulojännitteen kytkemällä halutut sisäiset vahvistimet pois käytöstä.

AL32-prosessointi: Denonin oma analoginen aaltomuodon toistotekniikka, tukee jopa 192 kHz:n näytteenottotaajuutta ja 32-bittistä näytesyvyyttä. Tekniikka vaimentaa perusteellisesti D/A-muunnokseen liittyvää kohinaa, jotta pienimmätkin signaalit voidaan toistaa optimaalisen selkeästi ja tuoda esiin kaikki musiikin hienovaraiset vivahteet. AL32 Processing Multi-Channel tarkoittaa, että teknologiaa sovelletaan kaikissa kanavissa ja kaikkien äänilähteiden kanssa.

Tyylikäs ilmestys: Alumiininen etupaneeli ja etulevyn suojakansi tekevät vahvistimesta erityisen sivistyneen ja laadukkaan oloisen. Denonille tyypilliseen tapaan käyttötuntuma on erinomainen. 

Viimeisin HDMI-tuki: 7 edistyneellä HDMI-sisääntulolla ja 3 HDMI-ulostulolla, joissa on täysi HDCP 2.3 -tuki, voit yhdistää HDMI-lähteesi jopa kolmeen näyttöön eri huoneissa.

Hyödynnä parhaita 3D-ääniformaatteja: Nauti ympäröivästä 3D-äänestä muun muassa Dolby Atmos-, Dolby Atmos korkeusvirtualisointi-, DTS:X:- ja DTS Virtual:X -prosessoinneilla.

Parannettu HDMI-äänipaluukanavan (eARC) tuki: Yhdistä yhteensopiva televisio vahvistimen eARC HDMI -tuettuun HDMI-lähtöön, jotta kompressoimattomat ja objektipohjaiset 3D-ääniformaatit, kuten Dolby Atmos ja DTS:X, voidaan toistaa älykkäästi TV-sovelluksista suoraan AV-vahvistimeen.

Seuraava sukupolvi elokuvan immersiivisyydessä: 8K/60Hz läpiviennillä ja skaalauksella, dynaamisella HDR:llä ja nopealla lähteen vaihdolla (QMS), nauti kristallinkirkkaasta ja tasaisemmasta kuvasta korkeimmalla mahdollisella laadulla.

Paras pelikokemus: 4K/120Hz läpiviennillä, muuttuvalla virkistystaajuudella (VRR), automaattisella alhaisella latenssimoodilla (ALLM) ja nopealla kuvasiirrolla (QFT) nautit pelikokemuksestasi uskomattomalla kuvanlaadulla ja mahdollisimman pienellä viiveellä.

Ekologinen: Luotettavat ja aikaa kestävät Denonin AV-vahvistimet on varustettu älykkäällä Eco-toiminnolla, joka vähentää sähkönkulutusta ja laitteen tuottamaa hukkalämpöä. 

Langaton striimaus suosituimmista musiikkipalveluista: Nauti kaikista suosikkimusiikkipalveluistasi:

 • Spotify
 • TuneIn Internet Radio
 • Amazon Music
 • TIDAL
 • Deezer
 • ja monet muut
 • AVC-A1H:n avulla voit myös nauttia musiikistasi AirPlay 2:n kautta, jolloin voit suoratoistaa suosikkikappaleita Apple Music -sovelluksesta.

Korkearesoluutioista suoratoistoa: Nauti suosikki Hi-Res -studiotiedostoistasi FLAC-, ALAC-, WAV- sekä DSD 2.8/5.6MHz -muodoissa.

Bluetooth-lähetin: Nauti suosikkiviihteestäsi Bluetooth-kuulokkeiden avulla myöhään illalla tai yhdessä heikentyneen kuulon omaavan perheenjäsenen kanssa. Voit käyttää Bluetooth-lähetystä erikseen tai samanaikaisesti kaiuttimien kautta kuunnellessa.

Palkittu Denon asennusapuri ja graafinen käyttöliittymä: Helppo ja intuitiivinen käyttöönottokokemus.

Neljä subwoofer-lähtöä: 

 • Usean subwooferin käyttäminen eliminoi huonemoodeja tasaisemman bassotoiston saavuttamiseksi. 
 • Ei ärsyttäviä korostuksia tai vaimentumia, vaan kontrolloitu ja koko tilan täyttävä, sävykäs bassotoisto. 
 • Säädä subwoofer-asetukset mieleiseksi, kun kytkettynä on enemmän kuin kaksi subwooferia. 
 • Valitse "Standard", jos haluat mahdollisimman tasaisesti huoneeseen jakautuneen bassotoiston. 
 • Tai valitse "Suuntaava", jos haluat tarkemmin fokusoitua bassoa, jossa kukin subwoofer integroituu saumattomasti sitä lähimpänä olevan kaiutinkanavan kanssa.

Audyssey-huonekorjaus

Optimoi äänikokemuksesi Audyssey MultEQ XT32 -ominaisuudella, joka mukauttaa äänentoiston yksilöllisen kuunteluympäristösi mukaan. Mukana toimitetulla mikrofonilla MultEQ XT32 mittaa ja analysoi kunkin kaiuttimen lähdön (myös subwooferit) korkeintaan kahdeksassa mittauspaikassa ja tuottaa tarkkoja digitaalisia suotimia, jotka optimoivat jokaisen kanavan taajuusbalanssin ja aika-alueen toiston.

Audyssey Dynamic Volume tasoittaa häiritseviä äänenvoimakkuuden hyppyjä (kuten TV-mainokset), antamalla sinun kuunnella alemmilla tasoilla ja nauttia silti selkeästä vuoropuhelusta, musiikista ja efekteistä. 

Audyssey Dynamic EQ tarjoaa täyden kirkkauden kaikilla kuuntelutasoilla, ja Audyssey Low Frequency Containment käyttää edistyneitä psykoakustisia algoritmeja toimittaakseen täyteläisen taajuustasapainon, mukaan lukien syvän basson tunteen, häiritsemättä naapureita tai muita perheenjäseniäsi. 

Audyssey Sub EQ HT tarjoaa kunkin subwooferin yksilöllisen DSP-räätälöinnin jopa neljän subwooferin järjestelmissä, jotta bassotoisto säilyy tarkkana ja ulottuu mahdollisimman alas. 

Lisäksi erikseen hankittava Audyssey MultEQ Editor -sovellus (ostettavissa sovelluskaupoista) antaa kokeneille käyttäjille mahdollisuuden siirtyä “konepellin alle” äänentoiston tarkempaa säätämistä ja mukauttamista varten. Sovellus on saatavana sekä iOS:lle että Androidille. 

DENON kauko-ohjainsovellus helpottaa käyttöä

Helppoa hallintaa takataskussasi majailevalla älylaitteella. Ilmainen Denon AVR Remote -sovellus iOS:lle ja Androidille tekee AVC-A1H:n käytöstä entistä helpompaa. Säädä äänenvoimakkuutta, kytke vahvistin päälle tai pois, mykistä musiikki, vaihda lähdettä tai siirry HEOS:iin.

Liitännät:

 • HDMI-tulot: 7 (kaikki 8K-yhteensopivia)
 • HDMI-lähdöt: 2x näyttölaite (2x 8K, 1x eARC) ja 1x Zone 2 (4K)
 • RCA-audiotulo: 5
 • XLR-audiotulo: 1
 • Phono-tulo (MM): 1
 • Optiset tulot: 2
 • Koaksiaalitulot: 2
 • USB-liitäntä etupaneelissa
 • USB-virtaliitäntä takapaneelissa
 • RCA-linjalähdöt: 17.4
 • XLR-linjalähdöt: 4 (oletuksena Subwoofer-lähtöjä, muokattavissa esim. pää- ja keskikanavan lähdöiksi)
 • Zone linjalähdöt: Zone2/Zone3
 • Kuulokeliitäntä
 • Ethernet-liitäntä
 • RS232
 • 2 x 12 V Trigger out
 • IR kaukosäätöliitäntä, sisään ja ulos

Ääniominaisuudet:

 • Sisäisten vahvistinkanavien määrä: 15
 • Teho (6 ohm, 1 kHz, THD 1%, 1 kanava kuormitettuna): 210 W
 • Teho (8 ohm, 20 Hz - 20 kHz, THD 0.05%, 2 kanavaa kuormitettuna): 150 W / kanava
 • Kaiuttimien impedanssi 4-16 ohmia
 • Audyssey MultEQ XT32
 • Audyssey Dynamic EQ / Dynamic Volume
 • Audyssey LFC
 • DTS: X Pro / DTS Neural:X / DTS HD Master
 • Dolby Atmos / Dolby TrueHD / Dolby Surround
 • Auro 3D
 • IMAX Enhanced
 • Multichannel Stereo
 • Pure Direct

HDMI 2.1:

 • HDCP2.3
 • Ultra HD 4K 120Hz / 8K 60Hz
 • Skaalaus kuvalähteille jopa 8K-resoluutioon
 • ALLM / QMS / QFT / VRR
 • Dolby Vision / HLG
 • 4:4:4 Pure Color
 • High Dynamic Range (HDR)
 • 3D ja BT.2020 läpivienti
 • HDMI-läpivienti standby-tilassa
 • CEC/ARC
 • Auto lipsync
 • eARC (Enhanced Audio Return Channel)
 • DSD Audio

Verkkotoiminnot:

 • Suoratoistotuki verkon kautta: MP3 / WMA / AAC / FLAC / ALAC / WAV
 • FLAC HD 192/24
 • WAV 192/24
 • ALAC 192/24
 • DSD 2.8MHz / 5.6MHz
 • AirPlay 2
 • Spotify Connect / TIDAL / Deezer
 • Internet radio (TuneIn)
 • Denon AVR Remote App (iOS, Android)
 • Ethernet, Wi-Fi 2.4GHz/5GHz ja Bluetooth
 • IP- ja RS232-hallintaominaisuudet (esim. ohjaus kotiautomaatiojärjestelmällä)

Takuu: 24 kk

Pituus:
49.8 cm
Korkeus:
19.5 cm
Leveys:
43.4 cm
Paino:
3200 g