Heos 1 HS2 kaiutin

Suurenna

HEOS 1 HS2 langaton kaiutin, musta


Denon HEOS: EUROPEAN MULTIROOM SYSTEM 2015-2016


EISA palkintosivu


Uskomaton ääni pienikokoisesta ja kannettavasta kaiuttimesta. Kuuntele suosikkimusiikkiasi langattomasti Bluetoothin ja langattoman verkon kautta toistettuna.


Pienessä koteloinnissa on kosteussuojaus joten HEOS 1 soveltuu käytettäväksi myös kosteissa tiloissa kuten kylpyhuoneessa.


Kytke kannettava laitteesi suoraan HEOS 1 kaiuttimen USB-liitäntään. Kaiuttimessa on myös aux-tulo analogisia äänilähteitä varten.


HEOS 1 kaiuttimen kehittynyt DSP (Digital Signal Processing) takaa täysipainoisen äänen. Kun DSP yhdistetään ammattimaisesti säädettyyn taajuuskorjaimeen sekä kaksikanavaiseen D-luokan vahvistimeen, on kaiuttimien sointi pehmeä ja neutraali.


Ominaisuudet:


- Korkearesoluutioisen äänen tuki
- Bluetooth sisäänrakennettuna
- Langaton äänen suoratoisto olemassaolevan langattoman verkon kautta
- Kustomoidut midbasso ja dome diskantti
- Suljettu kotelointi jossa kosteussuojaus
- Korkean hyötysuhteen kaksikanavainen vahvistin
- Saatavilla valinnainen Go Pack ladattavalla akulla


Tuetut audiomuodot
Tukee pakattuja MP3-, WMA- (mukaan lukien ostetut Windows Media -lataukset), AAC- (MPEG4), ALAC- ja FLAC-tiedostoja sekä pakkaamattomia WAV-tiedostoja. Natiivituki 44,1 kHz:n näytteenottotaajuudelle. Lisätuki 48 kHz:n, 32 kHz:n näytteenottotaajuudelle. Huomautus: Muotoja Apple "Fairplay", WMA DRM ja WMA Lossless ei tällä hetkellä tueta. Aiemmin ostetut Apple "Fairplay" -DRM-suojatut kappaleet voidaan päivittää.


Tukee musiikkipalveluita
Toista seuraavista johtavista pilvimusiikkipalveluista HEOS-sovelluksen avulla: Pandora®, Napster, Spotify®, TuneIn ja lataukset mistä tahansa palveluista, jotka tukevat DRM-vapaita kappaleita. (Palveluiden saatavuus vaihtelee eri alueilla.)


NAS (Verkkotallennustila, Network Attached Storage) -laitteet
USB-asemat kytketään suoraan kaiuttimeen – USB-aseman musiikkia voidaan toistaa tietyissä tai kaikissa verkon HEOS-soittimissa


Langaton liitettävyys
Toimii tavallisten 802.11a/b/g/n-verkkojen kanssa 2,4 GHz:n ja 5 GHz:n taajuuksilla.


Langallinen liitettävyys
Yksi RJ-45-liitäntä langallista Ethernet-yhteyttä varten.


Mitat (L x S x K): 129 x 128 x 189 mm

Musta ja valkoinen

199.00 €
Lisää ostoskoriin: kpl
Lähetä kaverille Tulosta sivu
  captcha

CODE: